دسته‌بندی نشده

درمورد چای،ترکیبات و خواص آن

محتویات چای :

برگ چای دارای کلسیم،منیزبم،سدیم ،پتاسیم ،میگمانهای فلاونیک، ویتامین ،تانن و کافئینو… است.

درمورد خواص درمانی چای باید بگویم که باعث تصفیه خون از طریق ترشحات کلیه میشود.و کمک به هضم غذا میکند و سبب نشاط، بیداری و مانع خواب آلودگی میشود.همچنین باعث پیشگیری و تسکین علائم وتسریع بهبود سرماخوردگی   وآنفولانزا میباشد.

چون خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد باعث پیشگیری از بوی بد دهان میشود.وهمچنین باعث کاهش آثار دیابت نوع دوم میشود.از دیگر خواص چای میتوان به بهبود عملکرد ایمنی بدن و کندکردن گسترش عفونت ویروس اچ آی وی دربدن اشاره کرد. واینکه باعث حفظ آب و الکترولیت بدن میشود…

کند کننده ی روند پیری و پیشگیری ازآلزایمر ازدیگر خواص این نوشیدنیه مفید میباشد. چای باعث تصفیه خون ،کنترل فشارخون وکلسترول میباشد. و به بهبود عملکرد مغزو افزایش هوشیاری کمک میکند.

در التیام درد آرتروز و پیشگیری از پوکی استخوان موثر است.همچنین از لخته شدن خون و رسوب چربی در رگهای خونی جلوگیری میکند.

چگونه چای دم کنیم:

چگونگیه  دم کردن چای در حفظ عطر  و طعم و رنگ آن موثر است.ونکته مهم وقابل ذکر درمورد حفظ طعم چای استفاده از قوری چینی میباسد… 

درمورد دم کردن چای سیاه : آب را میجوشانیم سپس روی چای میریزیم و زمان دم کشیدن  آن نباید زیر ۳۰ ثانیه و بیشتراز ۵دقیقه  طول بکشد.زیرا بعداز ۵دقیفه تانین چای آزا  میشود   اثر محرک کافئین خنثی و طعم چای تلخ میشود…

 

چای‌من لبریز‌و‌لب‌دوز‌‌ است ولب‌سوز است‌ آااای !!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *